Mieli mukaan muutokseen

496,00 

Psyykkinen valmennus, joka keskittyy psyykkisten taitojen ja voimavarojen vahvistamiseen elämäntapamuutoksessa. Kuusi tapaamiskertaa.

Mitä tekisit, jos hyväksyisit itsesi, ja arvostaisit saavutuksiasi enemmän?

Olen kehittänyt henkilökohtaisen valmennusmenetelmän naisille, jotka kokevat itsekriittisyyttä, joustamattomuutta ja voimavarojen puutetta elämäntapamuutoksen suhteen.

Valmennettavani ovat pääsääntöisesti dieettikierteeseen väsyneitä, itsensä ruoskimiseen turtuneita naisia. Meitä on Suomessa monia.
Valitettavasti haitallinen dieettikulttuuri pitää meitä monia otteessaan, huomaamattakin. Oletko huomannut sen vaikutuksen omissa ajattelutavoissa, tunteissa ja käytöksessä?
Entä miten käsittelet muutoksen psykologisia esteitä, ja niihin liittyvää ajattelua sekä tunnereaktioita?
”Mieli mukaan muutokseen” -valmennus on sinulle, joka kaipaat psykologisen tuen muutoksen rinnalle vahvistamaan mielen taitoja, ja samalla muuttamaan ajattelutapojasi.
 Valmennuksessa vahvistetaan juuri niitä taitoja, joiden tiedetään tieteen perusteella vaikuttavan psykologisiin tekijöihin muutoksessa.

Valmennus sisältää 6 x 50-60min yksilötapaamista Teamsin välityksellä kuuden viikon ajan.

Valmennustapaamisiin sisältyy kokemukselliset harjoitteet sekä arvo- ja hyväksyntäpohjaiset tehtävät. Näitä ovat mm. erilaiset mielikuvaharjoitukset, luovat tekniikat ja toiminnalliset harjoitukset. Valmennukseen kuuluu myös erilaiset kotiharjoitteet.Kaikki valmennuksen materiaalit jäävät käyttöösi valmennuksen päätyttyä.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa muutoksen kannalta tärkeitä psyykkisiä taitoja ja psykologisia tekijöitä, työstää omaa kehonkuvaa ja hyväksyntää, sekä haastaa haitallisia mielen uskomuksia ja este-ajatuksia. Valmennus on sinulle, joka olet kamppaillut toistuvien muutosyritysten ja dieettien parissa.

Valmennus toteutetaan etänä, mikä mahdollistaa sinulle tapaamiset kanssani mistä päin maailmaa tahansa.

Valmentajana olen avoin ja utelias, mutta myös rento ja ihmisläheinen. Lupaan auttaa sinua parhaani mukaan. En tuomitse tai tee kenestäkään ennakko-oletuksia esimerkiksi ulkonäön, taustojen tai iän perusteella.

Ostettuasi valmennuksen, saat tilausvahvistuksessa linkin varauskalenteriin – ja pääset heti varailemaan ensimmäistä tapaamiskertaa.

Sinun on myös mahdollista maksaa valmennuksen tapaamiset viikkotasolla, ostamalla yksittäiset käynnit valmennuksen edetessä (83e/tapaaminen). Mikäli suosit tätä, olethan minuun yhteydessä sähköpostite nina@mindality.fi